او نیز مانند تمامی شهدای عزیزمان پیرو رهبر انقلاب اسلامی امام خمینی بود در زیر گوشه ای از این ارادت مخلصانه را که خود با قلمش نوشته است می خوانیم
به گزارش بولتن نیوز ،شهید رسول حیدری فردی بود که رهبر انقلاب خطاب به خانواده شهید رسول حیدری فرموده اند:
«…ما دلمان برای از دست دادن این عزیز و سایرعزیزان می سوزد لکن سعادتی از این بالاتر نیست. من بارها گفته ام میدان بوسنی، جنگ اسلام وکفر تنها نیست بلکه از این بالاتر است، دروازه ورود به غرب و اروپا است،آنجا مسأله اش بالاتر از جنگ عراق و ایران است. کسی که برود آنجا و محیط امن خانواده را رها کند، مقامش خیلی بالاتر است. خداوند به او اجر دهد، خداوند به شما هم اجر بدهد. البته دلهای شما ملتهب است. خداوند این داغ را کم کند و اجر به شما عطا کند…»
او نیز مانند تمامی شهدای عزیزمان پیرو رهبر انقلاب اسلامی امام خمینی بود در زیر گوشه ای از این ارادت مخلصانه را که خود با قلمش نوشته است می خوانیم :
دست نوشته شهید رسول حیدری درباره خط امام در سال ۱۳۶۰:
خط امام چیست
خط امام = حرکت سرخ هابیلیان تاریخ
خط امام = استمرار حرکت انبیاء
خط امام = حجت خدا در روی زمین برای بندگانش
خط امام = حاکمیت مستضعفین و له شدگان تاریخ
خط امام = تبلوربخشی شعار «لااله الا الله»
خط امام = سیاست نه شرقی و نه غربی
خط امام = آهن، ترازو، کتاب
خط امام = نفی استثمار، استبداد، استعمار
خط امام = ولایت در پناه فقاهت
خط امام = ادامه حرکت خونین عاشورا در کربلاهای زمان
خط امام = نفی فرهنگ استعماری و رهآورد کفر
خط امام = بازگشت به خویشتن خویش
خط امام = حاکمیت انتظار
خط امام = عدل، قسط، برابری
خط امام = انا لله و انا الیه راجعون
خط امام = هجرت، امامت، شهادت
شهید رسول پس ازسال ها مجاهدت و تلاش در راه حق، در روز عید غدیر سال ۱۳۷۲ درکشور بوسنی – هرزگوین و در بوسنای مرکزی واقع در شهر ویسوکو متوجه شدند که منطقه ای از جاده وسیوکو توسط نیروهای کروات ( HVO) آلوده شده و این مسیر، مسیر عبور ایرانیان بود. ایشان دستور دادند که تا اطلاع ثانوی کسی از این مسیر عبور نکند و خود به همراه یکی از رزمندگان بوسنی به آن منطقه رفتند تا آن جا را مورد بررسی قرار دهند و قبل ازحرکت با مادرشان که سیده بودند تماس تلفنی گرفتند و ضمن تبریک عید به ایشان با حالتی روحانی با همه خداحافظی کردند، و به کمین نیروهای کروات که در آن زمان با نیروهای مسلمان در حال جنگ بودند، افتادند و پس از مقاوت شجاعانه به فیض عظیم شهادت نایل آمدند و به بزرگ ترین آرزوی خود رسیدند.
پیرو همین تفکر و احساس ضرورت بود که شفیق فکه پس از شناسائی راهكارهای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ، تبیین و تفسیر عمده ترین موانع اشاعه ی این فرهنگ ، به معرفی اهم راهكارهای عملیاتی جهت فراگیر نمودن این فرهنگ در اینترنت پرداخت و اکنون بعد از اتمام راه اندازی زیرساخت ها و سایت های مورد نیاز…
دست اندرکاران راه اندازی پایگاه فرهنگی اجتماعی شفیق فکه امیدوارند که تلاششان ، درگاهی باشد برای ورود نسلهای مختلف ایران به دانشگاه حماسه ، ایثار، جهاد و شهادت … با احساسی سرشار از نیاز و سئوالی که بودن ما از نبودن کیست؟ و معرف آنانی باشند که لحظه هایشان آسمانی بود، بوی عشق می داد و در قنوتشان همصدا با ملائک ربنای وصال را زمزمه می کردند تا اخلاص بر بلندای جایگاه خویش استوار گردد و
امروز بر اساس این سروده امام خمینی ” سالها میگذرد حادثهها میآید / انتظار فرج از نیمه خرداد کشم” وظیفه ما درگام دوم انقلاب اسلامی این است که ظهور را نزدیک و زمینه حکومت جهانی حضرت بقیه الله الاعظم (عج) را محقق کنیم.
ثبت دیدگاه
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
دنیای اسلام دنیای بزرگی است. ما مسلمانها، هم جمعیّت زیادی هستیم، هم در جغرافیای دنیا در نقطهی حسّاسی هستیم، هم از لحاظ ثروت طبیعی دنیا جزو کشورها و مجموعههای ثروتمند دنیا هستیم؛ اگر دنیای اسلام بخواهد از این موقعیّتهای حسّاس استفاده کند، احتیاج دارد به یک اقدام اساسی و آن، اتّحاد است؛ اتّحاد دنیای اسلام.
همه پرسی نظام جمهوری اسلامی در شامگاه ۱۱ فروردین ماه به پایان رسید و بر طبق منابع حدود ساعت ۱ تا ۲ بامداد ۱۲ فروردین ماه اعلام نتایج انتخابات توسط احمد صدر حاجسیدجوادی وزیر وقت کشور صورت پذیرفت
محسن رضایی در اینباره میگوید: قرار گاه قدس به فرماندهی عزیز جعفری ماموریت داشتند که تنگه دهلران دزفول را تسخیر و نگه دارند تا یکی از بازوهای عملیات ما در محاصره دشمن کامل شود؛ اما در روز سوم مشاهده کردیم که تنگه ابوغریب که کمتر روی آن حساب شده بود فعال شده و عقبه نیروهای […]
اما نکتهای که من میخواهم در اینجا به آن تأکید کنم این است که ما باید به این بیانیه نگاه انقلابی داشته باشیم نه نگاه حکومتی و حاکمیتی. ما باید به رهبر انقلاب بهعنوان رهبری در کنار رهبریتِ نظام و رهبریت حکومت نگاه کنیم. آن موقع میتوانیم یک بستر مناسب برای این بیانیه درست کنیم.