در اغاز حلول ماه ربیع و آغاز امامت امام مهدی (عج) ، نماز جمعه پرشکوه شهر کرج در مصلی امام خمینی کرج در جمعه ۸ مهرماه ۱۴٠۱ پس از ایراد خطبه های سیاسی عبادی نماز جمعه توسط آیت الله سید محمد مهدی حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه شهر کرج برگزار شد . سخنران پیش از خطبه های این هفته دکتر سید جواد هاشمی فشارکی با موضوع : « نمازجمعه شهر ؛ تجلی نماد رابطه بی بدیل امام و امت با نگرشی بر جهاد تبیین » بود.
* دکتر سید جواد هاشمی فشارکی در آغاز ضمن تبریک بمناسبت حلول ماه ربیع و آغاز امامت امام مهدی(عج) گفت : قریب ۴۴ سال است که ماه ربیع و امامت حضرت حجت (عج) را در ازادی و استقلال جشن می گیریم ، درحالیکه پیشینیان ما از این حریت محروم بودند . با روشنگریهای امام راحل ؛ بیداری ملت مسلمان ایران را بهمراه آورد و انقلاب اسلامی ناباورانه در ۲۲ بهمن ۵۷ پیروز شد و انقلاب اسلامی درحالیکه غیرممکن بود ، با اراده الهی به پیروزی منجر شد و طی این مدت نیز انواع تهدیدات و تحریمها علیه کشور شکل گرفته و اینک در جنگ ترکیبی با استفاده از همه مولفه های قدرت علیه کشور و بصورت جنگ تمام عیار ، تمامی باطل در برابر تمامی حق شکل گرفته است . جنگ شناختی توسط لشکر تحریف و انحراف و نفاق مدرن علیه کشور در حال وقوع است ولی ملت ایران با مقاومت و تلاش در حال گذار از پیچ تاریخی هستند . ودر چنین شرایط حساسی در بهمن ۱۴۰۰ ، رهبر انقلاب فرمان جهادتبیین را صادر کردند .
* وی درخصوص ادله ضرورت جهاد تبیین چنین گفت : چهار دلیل برضرورت جهاد تبیین توسط امام خامنه ای بیان شده است ؛ نخست تحریف واقعیت ها است . ” امروز یک سیاست قطعیِ رسانههای معاند جمهوری اسلامی و معاند اسلام این است که مخدوش واقعیّتها را تحریف کنند ، در تحریف واقعیّتها و دروغپردازی ؛ خبرهای مربوط به جمهوری اسلامی را با انواع و اقسام دروغها -دروغهای حرفهای ، دروغهایی که نشستهاند آمیخته میکنند و چهرهی زشت و فاسد رژیم طاغوت را بزک میکنند و آرایش میدهند، و هزاران جنایت و خیانتی را که آنها کردند پوشیده نگه میدارند.”و دوم کتمان کردن نکات مثبت می باشد : “در مورد انقلاب، چهرهی امام را، دستاوردهای ۴۰ ؛ پیشرفتها، از نقاط مثبت، نقاط قوّت، مطلقاً نشانهای در این مجموعهی امپراتوری رسانهای غرب شما مشاهده نمیکنید؛ کتمان حقایق.”است و سومین مساله بزرگنمایی ضعف های داخل کشور است ؛ بگونه ای که “یک نقطهضعف کوچک را صد برابر بزرگ میکنند و نشان میدهند.”تا ایجاد بدبینی کنند . چهارمین دلیل نیز وجود دیکتاتوری رسانه ای درجهان مدعی دروغین ازادی بیان است که حتی ” تحمّل اسم شهید سلیمانی را ندارند،.” لذا چاره ای جز جهاد تبیین در برابر هجمه های دشمن ( جنگ ترکیبی همه جانبه – صف آرایی تمامی کفر در برابر حق ) ؛ همانند ویروس همه جا گسترده شده است و جهادتبیین جامعه را در برابر تهدیدات مهلک مصون میکند .
* ایشان در خصوص اهمیت جهاد تبیین گفت : در حالیکه دشمن با لشکر تحریف و انحراف بدنبال پیاده سازی مدل اسلام وهابی بنام اسلام رحمانی یعنی اسلام بی خاصیت می باشد و همچنین بدنبال سیطره یاس و نامیدی برمردم و بخصوص جوانان می باشد ، جهادتبیین کشور و ملت را در برابر تهدیدات مهلک مصون می کند و موتور پیشران کشور در برابر امواج دشمنان می باشد .
* دکتر هاشمی فشارکی درخصوص روش ایجابی جهاد تبیین بیان داشت : امام المسلمین فرمان فریضه جهاد تبیین ؛ که بر همه فرض عینی و فوری است؛ را در سال گذشته اعلام نموده اند . لذا ما بایستی جهاد تبیین ایجابی داشته باشیم . یعنی به بیان کارهای درست و ارزشمند انقلاب و نظام بپردازیم . به این مفهوم که دستاوردهای عظیم انقلاب در حوزه های مختلف را بیان کنیم . با هدف ایجاد روحیه و امید به اینده در برابر هدف دشمنان که بدنبال سلب روحیه و امید و می باشند .
* وی در خصوص روش پدافندی جهاد تبیین ادامه گفت : دومین روش جهاد تبیین پدافندی و واکنشی با هدف خنثی سازی تحریف دشمنان داشته باشیم . دشمن هماکنون دنبال تطهیر رژیم پهلوی ، لزوم زانو زدن در برابر امریکا ؛ تحریف جنگ تحمیلی ، تحریف امام خمینی و تخریب دولت انقلابی ؛ و جنگ شناختی و تاثیر بر باورها در دستور کار دشمنان انقلاب قرار دارد .
*ایشان درخصوص روش پیش دستانه جهاد تبیین بیان داشت : سوم روش جهاد تبیین پیش دستانه با هدف پیشگیری قبل انتشار ویروس دشمن باشیم .فضا سازی عمومی اقدامات اتی پیش از شروع تخریب دشمنان و قبل ازفعال شدن دشمن داشته باشیم . و صحنه جامعه را اشباه و اقناع سازیم ، پیش از مجال یافتن توپخانه دشمن می باشد . مثلا اگر قرار است، مبارزه با مفاسد اجتماعی یا اصلاحات اقتصادی؛ یا مبارزه با سبک زندگی غربی صورت گیرد، پیش از ان، فواید ان تشریح شده و ابهامات رفع شده و زمینه شبهه پراکنی فراهم نشود. همچنین مساله سازی در انتخابات سال آتی در دستور کار دشمنان است ؛ که بایستی از هم اکنون تدابیری را فراهم کرد.
* وی درخصوص جهاد تبیین در نعمتهای استان و شهر بیان داشت : یکی از نعمتهایی که پیشینیان ما محروم بودند ، نعمت ولی فقیه در ولایت کلان برکشور و در استان نماینده ولی فقیه می باشد ، که امری مقدس و عمل بدان ماجور می باشد . نماینده ولی فقیه سیاستهای استانی ، هدایت ، راهبری استان را بعهده دارند . و بلا تشبیه در مقیاس وزیر کشور و استاندار،یا فرمانده کل نظامی و ارشد استان، منتها درهدایت و راهبری استان می باشند .
* دکتر هاشمی فشارکی درخصوص نعمت نماز سیاسی عبادی جمعه بیان داشت : نفس برگزاری نمازجمعه اثر وجودی بر شهر می گذارد . نماز جمعه قلب فرهنگی، قلب تپنده معنوی شهر ،اجتماع عظیم مومنان ، دارای اثر شگرف معنوی بر شهر، قرارگاه ایمان و بصیرت و تقوا ، کپسول تقویتی برای شهروندان ، محرابش ،محل حرب با دشمنان ایمان و ضد اخلاق بوده ، اسلحه جمعه ، نشانه امادگی نبرد بادشمنان شیطانی می باشد .
* وی درخصوص نعمت برخورداری از امام جمعه بیان داشت : پیشوای جامعه ، با دوخطبه بیان مسائل عبادی و مسائل سیاسی اجتماعی شهر ،و با سلاح به دست بودن ، یعنی آماده رزم با دشمنان بوده و نمازگزاران نیز در تابعیت آماده نبرد بودن را به رخ می کشد . امام جمعه فرمانده قرارگاه فرهنگی شهر بوده ،و لازمه هر قرارگاهی نیز رصد فرهنگی شهرمی باشد ، فرمانده براساس شرایط فرمان میدهد و همه بایستی تابع بوده و درچنین شرایطی اصلاح امور محقق خواهد شد . همچنین لازمه قرارگاه این است که کارگروههای موضوعی فعال باشند و امور را دنبال نمایند . و نمازگزاران نیز در روز جمعه توشه خویش را برگرفته و در ایام هفته فعال باشند ؛ تا در طول هفته در سطح شهر شاهد تحولات محسوس بوده و ارتقاء امور و تعالی شهر محقق گردد .
*ایشان درخصوص نعمت برخورداری از امام جمعه بیان داشت : اینجانب درقریب ۴۰ نماز جمعه در ۱۰ استان حضور یافته ام و براساس مشاهده میدانی عرض میکنم ، نماز جمعه کرج چه از لحاظ محتوا چه از لحاظ کمیت ؛ از هر جهت از بسیاری نمازجمعه های کشور برتر بوده و میتواند بعنوان الگو مورد توجه باشد .
* وی درخصوص امام جمعه محترم کرج بیان داشت : امام جمعه محترم کرج ضمن علم و تقوا ، صاحب نظر در بسیاری از امورات جامعه ، طرحهای مختلفی برای استان ارایه داده اند . ایشان مردمی، بدون تشریفات ،پرکار و پرتلاش بوده و اهتمام به امور محرومین دارند و با بازدیدهای میدانی جهت مشکلات مردم اهتمام دارند . ایشان همچنین مورد عنایت رهبری و بسیاری از علما و شخصیت های انقلابی قرار دارند . و چهره ای فرا استانی و ملی و مورد اقبال حزب الله قرار دارند. دارای روحیه رزمندگی می باشند و بی ملاحظه مقابله باانحرافات و تحریفات دارند ، گرچه بعضا برای چند جوان یا چند مسئول خود سر ناخوشایند باشند ؛ ولی ایشان برحسب تکلیف انقلابی خویش عمل میکنند .و خداوند ایشان محفوظ و موفقشان بدارد .
* دکتر سید جواد هاشمی فشارکی در پایان بیان داشت : با تلاشهای صورت گرفته در نه سال گذشته ؛ استان البرز الگوی موفق نظام امام و امت استانی بوده و شهر کرج نیز باید به الگوی نظام مدیریت شهر اسلامی در تمدن نوین اسلامی در گام دوم انقلاب مبدل گردد ! تا ان شالله زمینهسازی برای ظهور امام مهدی (عج) صورت پذیرد و با یاری انقلاب و رهبری ان شالله ما جز زمینه سازان ظهور مهدوی (عج) قرارگیریم .
******
سران فتنه طوری عمل کردهاند که هدایت نمیشوند / قدردانی امامجمعه کرج از مردم باایمان و با بصیرت برای حماسهسازی در دفع فتنهها / مردم با حضور در اجتماعات گسترده نشان دادند که اجازهی بیحرمتی به مقدسات را نمیدهند / نباید از تربیت نسل مهدوی غافل باشیم / منتظران باید نسبت به مسائل عمومی جامعه و مسئولیتهای اجتماعی تعهد داشته باشند / نیروی انتظامی ۷۰۰ کار انجام میدهد / امنیت فقط یک بعد ندارد / ناامنی فرهنگی از ناامنی جانی آثار تخریبیاش بیشتر است / اقتدار نیروی انتظامی بههیچوجه نباید خدشه بردارد / انتظار مردم از نیروی انتظامی اقتدار همراه رأفت در جامعه است / دستگاهها با مردم خدماتشان را در میان بگذارند / گروههای معاند به فکر مزاحمت برای ایران نباشند
۰۸ مهر ۱۴۰۱ ۰
نماز عبادی سیاسی جمعه هشتم مهرماه شهرستان کرج به امامت آیتالله حسینی همدانی، نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان البرز و امامجمعه کرج در مصلای بزرگ امام خمینی رحمهالله علیه اقامه شد.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولیفقیه در استان البرز و امامجمعه کرج، آیتالله حسینی همدانی ظهر امروز در خطبههای نماز عبادی سیاسی جمعه هشتم مهرماه در مصلای بزرگ امام خمینی رحمهالله علیه کرج بابیان اینکه متقین در همه حال با نفاق و منافق مبارزه میکنند و به یکدیگر در ادامه مسیر توصیه بهحق و صبر دارند، گفت: فتنهها گاهی دینی هستند و گاهی مادی و اینکه سران فتنه به بیان قرآن کریم با موعظه و نصیحت به راه راست برنمیگردند و دست از فتنهگری و فتنهانگیزی برنمیدارند، چون مسیری را طی کردهاند که ختم الله علی قلوبهم شدهاند.
سران فتنه طوری عمل کردهاند که هدایت نمیشوند
وی در ادامه بابیان اینکه با اینکه مسیر اصلاح و هدایت برای همه باز است اما سران فتنه طوری عمل کردهاند که هدایت نمیشوند، گفت: خداوند متعال در قرآن کریم فرمود: «إِنَّا جَعَلْنا فی أَعْناقِهِمْ أَغْلالاً فَهِیَ إِلَى الْأَذْقانِ فَهُمْ مُقْمَحُونَ»؛ «ما در گردنهاى آنان غلهایى قراردادیم که تا چانهها ادامه دارد و سرهاى آنان را بالا نگاه داشته است، بهطوریکه نمیتوانند سر خودشان را پایین بیاورند»؛ یعنی پهنای این غلها زیاد است؛ درنتیجه حرکت آنان بهسختی خواهد بود و دچار مشکل میشوند.
خطیب نماز جمعه کرج در ادامه گفت: این بیان کنایه است از اینکه افرادی که دچار کبر و غرور و حب دنیا و هوای نفس و آدابورسوم باطل و تقلید کورکورانه و امثال اینها مثل غل به گردن شخص آویخته میشود بهطوریکه نمیتوانند حقائق را ببینند و قدرت دید خود را از دست میدهند؛ و این افراد وضعیت زندگی آخرتشان هم همینطور است.
سران فتنه چشم بصیرت ندارند
آیتالله حسینی همدانی گفت: خدای تعالی در آیه ۳۰ و ۳۱ در سوره مبارکه حاقه، خطاب به ملائکه عذاب فرموده است: «خُذُوهُ فَغُلُّوهُ ثُمَّ الْجَحِیمَ صَلُّوهُ ثُمَّ فِی سِلْسِلَهٍ ذَرْعُها سَبْعُونَ ذِراعاً فَاسْلُکُوهُ». از طرف دیگر در مسیر حرکتی اینها سد ایجادشده، فرمود: «وَ جَعَلْنا مِنْ بَیْنِ أَیْدیهِمْ سَدًّا وَ مِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَیْناهُمْ فَهُمْ لا یُبْصِرُونَ». ما از پیش رو و عقب سر سدى دورشان کشیده و ایشان را با آن پوشاندهایم دیگر جایى را نمىبینند»؛ چون سد را درجایی زده میشود که دو طرف آن بسته باشد یعنی چپ و راست که مسیر هدایت نیست بسته است پس باید به سمت جلو بروند و آنهم که مسدود است به فطرت اولیه خودشان هم نمیتوانند برگردند، چون از پشت سر هم راه بستهشده کنایه از اینکه اگر بخواهند برگردند هم باز جایی را نمیبینند. اصلاً تاریکی جهل و خرافات، تمام اینها را در برگرفته، چنان پرده غفلتی بر سر اینها انداختهایم و در ظلمات محض به سر میبرند که جایی را نمیبینند یعنی دیگر چشم بصیرت ندارند.
وی در ادامه بابیان اینکه در این حالت اگر کسی قرارگرفته باشد، نصیحت و موعظه و امثال اینها تأثیر ندارد، گفت: سران فتنه را خدای تعالی در قران میفرماید که اینها اینگونه شدند و کبر و نخوت و غلبه هوای نفس و شهواتشان اینها را به چنین حالتی کشانده؛ حالا شما میخواهید اینها را نصیحتکنید؟! قطعاً مؤثر نیست لذا فرمود: «وَ سَواءٌ عَلَیْهِمْ أَ أَنْذَرْتَهُمْ أَمْ لَمْ تُنْذِرْهُمْ لا یُؤْمِنُونَ»؛ و (بنابراین) دیگر انذار کردن و نکردنت به حال ایشان یکسان است چه انذار بکنى و چه نکنى ایمان نمىآورند».
دعوت سران فتنه به صلاح و فلاح، امری بینتیجه است
نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان البرز تصریح کرد: این حال سران فتنه است و ما راجع به آنان وظیفهای نداریم، چون خداوند تعالی به رسولش فرمود تو هم نمیتوانی اینها را هدایت کنی. پس اینکه مثلاً بخواهیم برای رئیسجمهور آمریکا و سران کشورهای فتنهگر، نامه بنویسیم و آنان را دعوت به صلاح و فلاح کنیم، به بیان قرآن کریم، امری بینتیجه است.
گروهی از اهالی فتنه، افراد دنیاپرست و مادیگرایی هستند که در تمام اوقات به دنبال منافع خود میگردند
آیتالله حسینی همدانی بابیان اینکه برای عوامل دیگر فتنهها، قرآن کریم وظائفی را تعیین کرده است، گفت: گروه بعدی از اهالی فتنه افراد دنیاپرست و مادیگرایی هستند که در تمام اوقات به دنبال منافع خود میگردند؛ و حتی حاضرند برای مقداری ناچیز، مزدوری کنند. مثلاً پولی بگیرند یک دادی بزنند و سروصدایی کنند که نمونهها و مصادیق آن را فراوان دیدهاید که نهجالبلاغه از آنان تعبیر به اوباش کرد لذا این روزها هم هستند اراذل و اشرار که اگر این گروه اوایل کارشان باشد با موعظه و راهنمایی و نصیحت میشود آنان را برگرداند؛ یعنی گاهی همین مشکلات مادی باعث شده شرور شوند و سراغ فتنه بروند که اگر رسیدگی شوند اصلاح میشوند. مگر اینکه دیگر کاروکاسبی آنها همین شده باشد که اینجا هم موعظه فایدهای ندارد.
گروهی از اهالی فتنه، نیت بدی ندارند اما بیبصیرتاند
وی در ادامه گفت: دسته سوم کسانی هستند که در معرض فتنه قرار دارند، نیت بدی ندارند اما بیبصیرتاند، تشخیص درستی از مسائل اجتماعی و وظائف دینی خود ندارند و خیال میکنند وظیفه را فهمیدهاند و درنتیجه به نفع سران فتنه و فتنهگران و در کنار آنان قرار میگیرند و کار میکنند؛ و با یک تحلیل غلط گاهی خیال میکنند دارند به وظیفه شرعی خود عمل میکنند.
کسانی که میتوانند راهنمایی کنند تماشاگر صحنه نباشند و وارد میدان هدایتگری و روشنگری شوند
رئیس ستاد امربهمعروف و نهی از منکر استان البرز در ادامه افزود: امیرالمؤمنین علیهالسلام در انی رابطه فرمودند: کسی که طالب حق است و اشتباه میکند مثل کسی نیست که بهعمد علیه حق قیام میکند ولی این اشخاص چه بدانند و چه ندانند ضرر آنان مانند کسانی است که بهعمد اقدام میکنند، چون سرانجام به مصالح اسلام و جامعه اسلامی صدمه میزنند. ولو به پندار خود کار خوبی میکنند». این گروه را میشود با نصیحت و راهنمایی، هدایت و ارشاد کرد و این یکی از مصادیق تواصی بهحق است؛ البته باید کسانی که میتوانند راهنمایی کنند تماشاگر صحنه نباشند و وارد میدان هدایتگری و روشنگری شوند.
آیتالله حسینی همدانی در بخش دیگری ضمن عرض تبریک به مناسبت حلول ماه ربیع المولود، بیان داشت: امیدوارم همه ما از برکات این ماه بهرهمند باشیم.
قدردانی امامجمعه کرج از مردم باایمان و با بصیرت برای حماسهسازی در دفع فتنهها
وی در ادامه با اشاره به حوادث اخیر، بیان داشت: باید تشکر کنم از همه مردم باایمان و با بصیرت کشور بخصوص استان البرز که در دفع فتنهها حماسهسازی میکنند و از مسئولین محترم استان که با وفاق و اتحاد خوب مسائل را تمشیت میکنند تا مردم از امنیت و آسایش برخوردار باشند؛ در این امور به حمدالله خوب عمل کردند که جای تشکر دارد.
مردم با حضور در اجتماعات گسترده نشان دادند که اجازهی بیحرمتی به مقدسات را نمیدهند
امامجمعه کرج تأکید کرد: مردم ایران در اجتماعات گسترده و چشمگیری که داشتند با از بین بردن نقشههای شوم دشمنان و بیاثر کردن حرکات رسانههای غربی و عربی اعلام کردند که از آرمانها و اصول انقلاب دست نمیکشند و اجازهی بیحرمتی به مقدسات را نمیدهند.
امام عسکری علیهالسلام؛ غریبترین امام معصوم
آیتالله حسینی همدانی در بخش دیگری با اشاره به هشتم ربیعالاول سال گشت شهادت غریبترین امام معصوم یعنی امام عسکری علیهالسلام، عنوان داشت: دوران امامت امام عسکری بسیار سخت بود بخصوص ازنظر سیاسی چراکه امام ۱۵ سال در حصر شدید بودند و گاهی به زندان نیز منتقل میشدند بااینحال تحمل نکردند و امام را در سن ۲۸ سالگی به شهادت رساندند؛ یعنی امام بیش از نصف عمر خود را در حبس و حصر بودند که حتی بیشتر از موسیبن جعفر سلاماللهعلیهماست.
حقانیت امام عسکری علیهالسلام در جامعه شیعه مورد شک بود
وی در ادامه خاطرنشان ساخت: همه امامان ما بهطور عام مظلوم بودهاند و دشمنان به آنان آزار و اذیت رساندهاند اما امام عسکری را ویژه ستم کردند که عرض کردم غریبترین، علت این غربت، شک به حقانیت امام علیهالسلام در جامعه شیعه بود که چون امام در جامعه بهطور عام حاضر نبود و بیشتر در حصر بود مردم دچار شک شدند؛ که اصلاً امام داریم یا نداریم؟
نماینده ولیفقیه در استان البرز در ادامه افزود: امام عسکری علیهالسلام در این رابطه فرمودند: «هیچیک از پدرانم مانند من، گرفتار شک و تردید شیعیان در امر امامتم نشدند». حتی راجع به امام جواد علیهالسلام که بعضاً صحبتهایی بود اینطور نبود که امام عسکری موردتردید بود. این روایت در تحف العقول است.
علت غیبت امام عصر ارواحنا فداه خشم خدا بر بندگان است
آیتالله حسینی همدانی بابیان اینکه این تردید آثار وضعی برای جامعه دارد چون وقتی رفتار شیعیان تغییر کند خداوند نعمت را تغییر میدهد؛ و اولین اثر آن غیبت امام است، گفت: امام باقر علیهالسلام فرمودند: «زمانی که خدای تبارکوتعالی بر خلقش خشم کند، ما را از مجاورت آنها دور میکند»؛ یعنی علت غیبت امام عصر ارواحنا فداه خشم خدا بر بندگان است.
وی در ادامه افزود: علت دیگر مظلومیت و غربت امام این بود که همه مطلع بودند که آن از بین برندهی ظلم و ستم و برقرارکننده عدل، فرزند بلافصل امام عسکری است، لذا تحت مراقبت شدید ازاینجهت هم بودند و نسل ایشان از طریق کنیزی ادامه پیدا کرد؛ آن بانوی مکرمه و مجلله کنیز بود؛ نگذاشتند حتی همسر عرفی که در جامعه هست ایشان داشته باشد.
باید در بحث شناخت امام بیشتر کار شود
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز با تأکید بر اینکه باید در بحث شناخت امام بیشتر کار شود و دورههای مختلف امامت را بشناسید که بسیار آموزنده است و بصیرت را بیشتر میکند، گفت: امام عسکری روایتی را از امام سجاد علیهالسلام نقل فرمودند که: «خدا بهسوی موسى وحى فرستاد، مرا محبوب مخلوقاتم گردان! و مخلوقاتم را هم محبوب من کن! موسى گفت: ای پروردگار، چگونه این کار را انجام دهم؟ فرمود: نعمتهاى ظاهرى و باطنى مرا به آنها یادآورى کن تا مرا دوست بدارند. اى موسى! به خاطر داشته باش! اگر بنده فرارى مرا به سویم برگردانى و یا بنده گمشدهام را به خانه من برسانى، براى تو از عبادت صدسال که روزهایش را روزه بدارى و شبهایش نماز به پا دارى، بهتر است. موسى گفت: پروردگارا، بنده گریخته از تو کیست؟ فرمود: بندگان گنهکار. پرسید: گمشدهى از در خانه تو کیست؟ فرمود: نادانى که امام زمانش را نمىشناسد و یا اینکه پس از شناختش از او غائب است و از حضور ظاهرى و یا باطنى او بهره نمىبرد و گمراه کسى است که نسبت به احکام دینش جاهل است درحالیکه تو شریعت و احکام معارف دینش را به وى یاد مىدهى. امام سجاد در ادامه فرمودند: پس بشارت باد بر علماء شیعه ما به ثواب و پاداش اعظم و بزرگ و جزاى فراوانى که خداوند براى تبلیغ، خدمات فرهنگى، هدایتها و روشنگرىهایى که مىکنند».
ظهور حضرت منوط به تربیت نسلی است که قابلیتهای لازم را داشته باشد
آیتالله حسینی همدانی در ادامه با طرح چند پرسش، گفت: آیا ما با امام زمانمان آشنا هستیم؟ شرایط ظهور و وظائفی که داریم را بلدیم و انجام میدهیم؟ روایات فراوانی داریم که ظهور حضرت را منوط به تربیت نسلی است که قابلیتهای لازم را داشته باشد و این روایت که در کافی شریف هست را زیاد شنیدهاید که معصوم علیهالسلام فرمود: «در آموزش معارف ما اهلبیت به فرزندانتان شتاب کنید، پیش از آنکه منحرفان، زودتر از شما به سراغ آنها بروند»؛ یعنی یکی از وظایف پدر و مادر این است که بچهها را با این مسائل آشنا کنند.
وی ادامه داد: در جای دیگری نیز در این رابطه فرمودند: «کار با جوانان یک فرصت است چون آنان سریعتر به کارهاى خیر روى مىآورند» لذا چقدر الآن روی جوانانمان درباره مهدویت، دوران آخرالزمان و دوران حضرت حجت کار میکنیم؟
نباید از تربیت نسل مهدوی غافل باشیم
خطیب نماز جمعه کرج بابیان اینکه اگر اندیشه تمدنی داریم و در بیانیه گام دوم حضرت آقا هم به آن اشاره شد که باید آمادگی لازم برای طلوع خورشید ولایت عظما را فراهم کنیم پس نباید از تربیت نسل مهدوی غافل باشیم، گفت: این نسل همانطور که بزرگان فرمودند نباید فقط صالح باشند. یک انحرافی که وجود دارد این است که میگویند منتظران حضرت حجت باید اینگونه و آنگونه باشند اما هیچ راجع به اینکه منتظر باید چهکاری انجام دهد نمیگویند. او را میکنند یک آدم متدین اخلاقی؛ خب همه ما باید اینگونه باشیم. ولی آیا منتظر فقط باید صالح باشد؟ نه.
منتظر گذشته از اینکه باید صالح باشد باید مصلح هم باشد / منتظران باید نسبت به مسائل عمومی جامعه و مسئولیتهای اجتماعی تعهد داشته باشند
آیتالله حسینی همدانی در ادامه تصریح کرد: تعبیری بزرگان ما دارند که منتظر گذشته از اینکه باید صالح باشد باید مصلح هم باشد؛ باید در ردیف خود امام قرار بگیرد؛ یعنی گذشته از اینکه داری فضائل و کرائم بالای اخلاقی هستند باید نسبت به مسائل عمومی جامعه و مسئولیتهای اجتماعی تعهد داشته باشند.
وی بابیان اینکه انسان مصلح، شخص باتقوایی است که با بصیرت و صبر وسط میدان نجات انسانها از جهات گوناگون است، یادآور شد: شخص مصلح مانند آن مصلح کل زندگی خود را تنظیم میکند؛ یعنی تلاش دارد تا مثل امام خود باشد.
نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان البرز در ادامه به تشریح روایات در این رابطه پرداخت و گفت: امام رضا علیهالسلام در دعای معروف خود برای امام عصر سلاماللهعلیه، حضرت را چنین نامیدهاند: «الْجَحْجَاحِ الْمُجَاهِدِ الْمُجْتَهِد»؛ یعنی آقای بزرگواری که هم مجاهد و مبارز است و هم سختکوش و پُرتلاش و در کتاب لغت لسان العرب آمده که «الجَحجَاح و هو السّید الکریم».
اگر ما دنبالهرو امام زمان اروحنافداه هستیم باید جحجاح مجاهد مجتهد باشیم
آیتالله حسینی همدانی بابیان اینکه اگر ما دنبالهرو امام هستیم باید جحجاح مجاهد مجتهد باشیم، گفت: این لقب یعنی امام در دوران غیبت لحظهای از تلاش در راستای وظائف امامتی خود کم نمیگذارند؛ اما آیا ما هم در مسیر وظائف خود تلاش لازم را مثل امام خود داریم؟
شناخت امام زمان و دوران مهدوی از زندگی انبیاء
وی بابیان اینکه ما در قرآن کریم موارد فراوانی داریم که خداوند قصه انبیاء را بیان فرموده و ما باید از آنها درس بگیریم و اتفاقاً یکی از درسها، شناخت امام زمان و دوران مهدوی از زندگی انبیاء است، گفت: در کتاب کمالالدین روایتی را از امام سجاد علیهالسلام نقل میکند که حضرت فرمودند: «فِی الْقَائِمِ مِنَّا سُنَنٌ مِنَ الْأَنْبِیَاءِ. بهعنوان نمونه از کتب مختلف است: فَأَمَّا مِنْ آدَمَ وَ نُوحٍ فَطُولُ الْعُمُرِ. مِنْ إِبْرَاهِیمَ فَخَفَاءُ الْوِلَادَهِ وَ اعْتِزَالُ النَّاسِ. وَ أَمَّا شَبَهُهُ مِنْ یُوسُفَ بْنِ یَعْقُوبَ فَالْغَیْبَهُ. مِنْ أَیُّوبَ فَالْفَرَجُ بَعْدَ الْبَلْوَى. مِنْ مُوسَى فَالْخَوْفُ وَ الْغَیْبَهُ. فَأَمَّا شَبَهُهُ مِنْ یُونُسَ فَرُجُوعُهُ مِنْ غَیْبَتِهِ وَ هُوَ شَابٌّ بَعْدَ کِبَرِ السِّنِّ. مِنْ عِیسَى فَاخْتِلَافُ النَّاسِ فِیهِ. وَ أَمَّا مِنْ مُحَمَّدٍ ص فَالْخُرُوجُ بِالسَّیْفِ». در قائم ما سنّتها و ویژگیهایی از پیامبران وجود دارد: از نوح علیهالسلام عمر طولانى، از ابراهیم علیهالسلام مخفى بودن ولادت و دورى گزینى از مردم، از موسى علیهالسلام ترس و غیبت، از عیسى علیهالسلام اختلاف مردم درباره او، از ایوب علیهالسلام گشایش پس از گرفتاریها و از محمد علیهالسلام قیام با شمشیر» لذا حضرت با قیام و مبارزه و منکوب کردن دشمن ظهور خواهد کرد؛ که اینها در قرآن هم آمده.
یکی از ویژگیهای مهم تشکیلات مهدوی کار نظاممند و تشکیلاتی است
رئیس ستاد امربهمعروف و نهی از منکر استان البرز بابیان اینکه یکی از ویژگیهای مهم تشکیلات مهدوی کار نظاممند و تشکیلاتی است و باید در این زمینه تمرین لازم را داشته باشیم، گفت: چقدر تشتت الآن در بین اهل ایمان وجود دارد. هرکدام یکحرفی میزنند. در بعضی از مسائل که پیش میآید میبینید چطور اتفاق میافتد. بعضاً دشمنان ما در مقابل ما منسجمتر عمل میکنند. اگرچه در داخله جبهه آنها هم تفرقه وجود دارد اما تفرقه در بین ما معنا ندارد و باید انسجام داشته باشیم.
نظام عمومی یاوران امام زمان عجل الله فرجه الشریف
آیتالله حسینی همدانی در ادامه اذعان داشت: علی علیهالسلام در مورد نظام عمومی که بر یاوران حضرت حاکم است میفرمایند: «گویا آنان را مینگرم، در شکل و هیئتی یکسان، قد و قامتی برابر و در جمال و برازندگی همانند و هم لباساند. استوار در برابر سرزنشها و تبلیغات دشمنان. یاران حضرت ذرهای در درستی آرمانها و مسیر خود تردید ندارند، ازاینرو سرزنشهای کوتهبینان و دنیاطلبان، در ارادهشان خللی نمیافکند».
نیروى انتظامی تا امروز بیش از ۱۳ هزار شهید و ۲۲ هزار جانباز تقدیم انقلاب کرده است
وی در بخش دیگری ضمن عرض تبریک به مناسبت ۱۳ مهر آغاز هفته نیروی انتظامی، بیان داشت: این نیروى خدوم و شجاع برای تأمین امنیت همهجانبه مردم تا امروز بیش از ۱۳ هزار شهید و ۲۲ هزار جانباز تقدیم انقلاب کرده است و همهی مردم قدرشناس ایران اسلامی از اعماق دل، از زحمات مخلصانه و شبانهروزی مجموعهی شریف نیروی انتظامی جمهوری اسلامی تشکر میکنند.
نیروی انتظامی ۷۰۰ کار انجام میدهد
امامجمعه کرج بابیان اینکه نام نیروی انتظامی که برده میشود قهراً افراد به یاد امنیت و نظم میافتیم و این نشانه اهمیت کار این مجموعه است با تنوع کارهایی که دارد، گفت: نیروی انتظامی ۷۰۰ کار انجام میدهد از لب مرزها تا در خانه ما که هرکدام کار مهم و بالایی است.
عصاره همه فعالیتهای گسترده نیروی انتظامی امنیت است
آیتالله حسینی همدانی بابیان اینکه وقتی کار پراهمیت شد مسئولیت هم بیشتر میشود و توقع از مجموعه هم بالاتر میرود، اظهار داشت: عصاره همه فعالیتهای گسترده نیروی انتظامی یکچیز است و آن امنیت است. امنیت خواسته بشر است لذا اسلام بهعنوان دین جهانشمول که برای بشریت آمده امنیت را یکی از اصول زندگی جمعی و عامل ضروری برای استفاده از نعم الهی و زمینهساز رشد و کمال میداند.
قرآن کریم امنیت را یکی از نعمتهای بزرگ خدا و سرمایه مقدس انسانی میداند
وی با تأکید بر اینکه قرآن کریم امنیت را یکی از نعمتهای بزرگ خدا و سرمایه مقدس انسانی میداند، گفت: ارزش ایمان که درآیات و روایات به آن پرداختهشده و بزرگ دانسته شده است، وسیلهای است برای رسیدن به امنیت. برترین انسانها را قرآن مؤمنین میداند و خطاب میکند الذین آمنوا یعنی کسانی که خود را به مقام امن رساندهاند و معنای دومی که گفتهاند این است یعنی افرادى که داراى امنیت و برخوردار از آن شدهاند.
تأمین امنیت برای همه است نه گروه خاص و محدوده خاص
نماینده ولیفقیه در استان البرز با تأکید بر اینکه بخش عمده امنیت در جامعه توسط نیروی انتظامی تأمین میشود؛ و این تأمین امنیت برای همه است نه گروه خاص و محدوده خاص، گفت: آقا در این رابطه فرمودند: «امنیت هم متعلّق به همه است. امنیتِ تهران، واجبتر از امنیتِ مردم مرزنشین جنوب و شرق و غرب کشور نیست. امنیت افراد مرفّه که از سرمایه و امکاناتى برخوردارند، واجبتر از امنیت آن کارگرى که چشمش به مزد روزانه است، نیست. لذا امنیت، متعلّق به همه است؛ نیروى انتظامى هم متعلّق به همه است».
امنیت فقط یک بعد ندارد / ناامنی فرهنگی از ناامنی جانی آثار تخریبیاش بیشتر است
آیتالله حسینی همدانی با تأکید بر اینکه امنیت فقط یک بعد ندارد، گفت: ناامنی فرهنگی از ناامنی جانی آثار تخریبیاش بیشتر است. لذا در عرصه امنیت فرهنگی و امنیت اجتماعی از جهات مختلف و حفظ ارزشهای الهی و آرمانهای انقلابی احتیاج به حضور جدیتری هست؛ که نیروی انتظامی به وظیفه خود بیش از دیگر نهادها عمل کرده است و این امر قابلتقدیر است و باید همین مسیر را باقدرت و صلابت بیشتر ادامه دهد؛ اما لازم است که دیگر دستگاههاى فرهنگى و اجتماعى و سیاستگذار کشور نیز به وظایف خودشان در این زمینه بیشتر توجه کنند و عمل نمایند تا کار براى نیروى انتظامى هم در انجام وظایف تعریفشده آسانتر شود.
اقتدار نیروی انتظامی بههیچوجه نباید خدشه بردارد
وی در ادامه بابیان اینکه نکته مورد تأکید، اقتدار نیروی انتظامی است که بههیچوجه نباید خدشه بردارد، گفت: دشمنان ملت تلاش دارند تا این اقتدار را به هم بزنند اگر در بعضی موارد با کمبود قوانین مواجه هستیم باید مجلس محترم زودتر اقدام کند و مردم هم انتظارشان از نیروی انتظامی اقتدار همراه رأفت در جامعه است.
انتظار مردم از نیروی انتظامی اقتدار همراه رأفت در جامعه است
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز در ادامه به بازخوانی بیانات رهبر معظم انقلاب در این رابطه پرداخت و گفت: آقا فرمودند: «آنچه مردم از نیروی انتظامی متوقع هستند چیست؟ مردم میخواهند نیروی انتظامی قوی و مقتدر باشد، هوشمند و پیچیده باشد، سالم و امین باشد، سریع و به هنگام باشد، مؤدب و اهل بیان و تفاهم با مردم باشد، این انتظارات مردم از نیروی انتظامی است. شما در بخشهای قابلتوجهی، این لیاقت و آمادگی را از خودتان نشان دادید»؛ این هم یعنی اقتدار. این اقتدار را هم مردم موظفاند که حفظ کنند، هم خود نیرو. هردو باید مواظب باشند که این اقتدار از بین نرود.
آیتالله حسینی همدانی در ادامه افزود: همانطور که مردم عادی در کوچه و بازار وقتی نیروی انتظامی را میبینند آرامش و امنیت حس میکنند در مقابل، تبهکاران و خلافکاران وقتی او را میبینند باید احساس ناامنی و ترس کنند.
دستگاهها با مردم خدماتشان را در میان بگذارند
وی در بخش دیگری از بیانات خود بابیان اینکه رهبر معظم انقلاب در مورد تاریخ جنگ و دفاع مقدس فرمودند روایتگری درست انجام دهید و الا دشمنان روایتگری غلط و دروغ و تحریف آمیز انجام میدهند، گفت: امروز دستگاههای مختلفی که به مردم خدمترسانی میکنند اعم از سپاه و بسیج و نیروی انتظامی و دستگاههای اطلاعاتی و حوزههای علمیه و مراکز فرهنگی باید روایتگری درست عملکرد خودشان را شروع کنند و با مردم خدماتشان را در میان بگذارند و الا میبینید که چگونه اقدام به تخریب همه خدمات میکنند. اصل خدمات را نادیده میگیرند و شروع میکنند با تحریف چیزهای دیگری را اضافه کردن.
قدردانی امامجمعه کرج از فرصت شناسی هوشمندانه و حرکت انقلابی رئیسجمهور در مجمع عمومی سازمان ملل
خطیب نماز جمعه کرج بابیان اینکه هفته گذشته فقط اشاره کردم و این هفته هم فرصت نشد که راجع به حضور پرصلابت رئیسجمهور محترم در هفتاد و هفتمین اجلاس سازمان ملل مطالبی عرض کنم، گفت: فقط به این نکته اشاره میکنم که تمام مستکبران عالم با سازماندهی همه مجموعههایی که در اختیاردارند اعم از مجازی و حقیقی تلاش کردند تا جنایت بزرگی که در حق ملت ایران و انقلاب و محور مقاومت کردهاند را مخفی نگهدارند و نام و چهره شهید سعید قاسم سلیمانی را از خاطرهها حذف کنند اما فرصت شناسی هوشمندانه و حرکت انقلابی رئیسجمهور محترم در مجمع عمومی و نشان دادن عکس شهید و یادآوری این نکته که انسانی که تمام عمر با تروریسم مبارزه کرد توسط استکبار بهخصوص آمریکا ترور شد و اقامه دعوا علیه رئیسجمهور مفلوک آمریکا، خواستهی آنان را ناکام گذاشت و نام شهید را برای همیشه در تاریخ ثبت و ماندگار کرد.
دنیا باید بداند که هنوز انتقام سختی که وعده دادهشده از جانیان و آمران ترور شهید سلیمانی گرفته نشده است
آیتالله حسینی همدانی در ادامه تصریح کرد: حالا هی بیایند از روی عصبانیت کاریکاتور بکشند و حرفهای نامربوط بزنند. دنیا باید بداند که هنوز انتقام سختی که وعده دادهشده از جانیان و آمران این جنایت گرفته نشده است و در تاریخی نهچندان دور خبر خوش این انتقام به گوش همه خواهد رسید اما تا آن زمان ما مثل همیشه یک دعا بیشتر در حق مستکبرین عالم و آمریکای جنایتکار نداریم که هر جمعه از خدا میخواهیم.
به فکر مزاحمت برای ایران نباشید
وی در بخش دیگری بیان داشت: حتماً شنیدهاند که در اطراف ما گروههای معاندی که تلاش کردند زحمت درست کنند برای کشور و مردم؛ که آثارش در این چند روز بود، چگونه با حملات پهپادی در هم کوبیده شدند، عبرت بگیرید و به فکر مزاحمت برای ایران نباشید لذا شما فقط به انسجام ملی و وحدت و رأفت مردم ما نگاه کنید بعد یک نگاه هم به خودتان بکنید و کنار بکشید.
مردم ایران تربیتشده مکتب حسین علیهالسلام هستند
نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان البرز در خاتمه گفت: نمیدانم در خبرها دیدید یا نه در فلوریدا سیل آمده، مهمترین خبری که دائم پخش میشود این است که از مردم میخواهد مواظب دزدهای اموالتان باشید. در ایران سیل میآید مردم هرچه دارند را باهم تقسیم میکنند از نان شبشان میزنند تا هموطنش که ولو همکیش او نیست کمبودی نداشته باشد لذا شما میخواهید این مردم را زمینگیر کنید؟ این مردمی که تربیتشده مکتب حسین علیهالسلام هستند در برابر تمام عزت کاذبی که شما به آنها وعده میدهید یک جمله بیشتر ندارند و آن «هیهات من الذله» است.
پیوست : انتصاب نماینده ولیفقیه در استان البرز و امام جمعه کرج
حضرت آیتالله خامنهای در حکمی حجتالاسلاموالمسلمین حاج سید محمدمهدی حسینی همدانی را به عنوان نماینده ولیفقیه در استان البرز و امام جمعه کرج منصوب کردند. متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم – جناب حجت الاسلام آقای حاج سیّد محمّد مهدی حسینی همدانی دامت افاضاته – با تقدیر و تشکر از جناب حجتالاسلام آقای کازرونی که خدمات با ارزشی در سالهای تصدّی امامت جمعه در کرج انجام دادهاند و با توجه به انصراف ایشان، جنابعالی را به امامت جمعهی آن شهر و نمایندگی خود در استان البرز منصوب میکنم. صلاحیتهای علمی و دینی شما به توفیق و هدایت الهی باید بتواند کانون گرم و پر شوری از علم و معرفت دینی و سلوک و تلاش انقلابی، در مخاطبان بویژه نسل جوان و آگاه در آن شهر و استان مهم، پدید آورد انشاءالله. سلام و دعای صمیمی خود را به آن مردم مؤمن و وفادار تقدیم میکنم و برکات الهی از خداوند برای همهی شما مسألت مینمایم. سیّد علی خامنهای ۹ مهر ماه ۹۲
استان البرز سی و یکمین استان ایران است.این استان در البرز مرکزی جای گرفته است.استان البرز در سال ۱۳۸۹ طبق مصوبه مجلس شکل گرفت. استان البرز در سال ۱۳۹۵ دارای ۲٬۷۱۲٬۴۰۰ نفر بوده و دارای ۱۷ شهر کرج ، فردیس ، کمالشهر ، نظرآباد ، محمدشهر ، ماهدشت ، مشکیندشت، هشتگرد ، چهارباغ ، شهر جدید هشتگرد ، اشتهارد، گرمدره ، گلسار ، کوهسار، تنکمان ، طالقان و آسارا است ، و ۴ هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی نموده است .
وجود مراکز پژوهشی بزرگ کشور در البرز و وجود بیش از سه هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در شهرك صنعتي اشتهارد ، شهرك صنعتي بهارستان ، شهرك صنعتي كوثر،شهرك صنعتي نظرآباد، شهرك صنعتي سپهر، شهرك صنعتي هشتگرد ، شهرک صنعتي سيمين دشت ،منطقه صنعتي نور،منطقه صنعتي هلجرد ،منطقه صنعتي سردرآباد ؛ منطقه صنعتي محور جاده مخصوص ،منطقه صنعتي رضوانيه ،منطقه صنعتي زيبادشت ،شهرك صنعتي پرنيان وشهرك صنعتي نجم آباد می باشد .
شهر کَرَج مرکز استان البرز، مرکز شهرستان کرج و یکی از کلانشهرهای ایران و در فاصله ۵۲ میلومتری غرب تهران قراردارد . این شهر بر پایه سرشماری سال ۱۳۹۵ با ۱٬۵۹۲٬۴۹۲ نفر جمعیت ريال چهارمین شهر پرجمعیت ایران است. کلانشهر کرج نیز بیست و دومین کلانشهر پرجمعیت جنوب غرب اسیا بشمار میرود . کرج پس از تهران بزرگترین شهر مهاجرپذیر ایران است و به همین دلیل به آن لقب «ایران کوچک» داده شدهاست. پس از انقلاب اسلامی ایران، بر سرعت گسترش این کلانشهر هر روزه افزوده میگردید تا امروزه که چهره یک شهر به نام و مشهور با کلیه پیشرفتهای صنعتی، آموزشی، علمی، بهداشتی، تفریحی و … را به خود گرفته، به حدی که چهره چند دهه گذشته آن با چهره کرج امروز غیرقابل مقایسه میباشد .
همچنین جمعیت این شهر نسبت به سایر شهرهای بزرگ ایران جوانتر است، و بالاترین میزان رشد موالید یا زاد و ولد را به خود اختصاص دادهاست. این شهر در میان کلانشهرهای ایران با رشد جمعیت سالانه ۴/۷ درصد یکی از بالاترین رشد جمعیت را دارد. مردم کرج به زبان فارسی و گویش کرجی گویش میکنند. طی پژوهشی که شرکت پژوهشگران خبره پارس به سفارش شورای فرهنگ عمومی در سال ۱۳۹۹ انجام شد اقوام فارس ؛ آذری ، کرد ، طبری و لر می باشد
بر اساس تحقیقات انجام شده شهر کرج از لحاظ تاب آوری در برابر زمین لرزه در وضعیت نامطلوبی قرار دارد. بر پایه بررسیهای سال ۱۳۸۷ خورشیدی، کلانشهر کرج در آن سال دارای ۶۸۰ هکتار بافت فرسوده شهری بودهاست .
.