در این نوشتار چکیده ای از فتنه ۱۴۰۱ تشریح شده و سپس برخی از حوادث احتمالی دیگر بیان شده است .
*
دکتر سید جواد هاشمی فشارکی
یک حادثه معمولی که در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ در مرکز نیروی انتظامی رخ داد و یک فرد ( بنام مهسا امینی ۲۲ ساله سقزی) با زمینه بیماری قبلی دچار عارضه شده و علیرغم تلاش پزشکان در ۲۵ شهریور فوت میکند ، از لحظه حادثه انبوهی از خبرهای صحیح و غلط تولید و منتشر شده و بعنوان مساله مهم جا زده میشود ، افراد ضد انقلاب و همچین چهره های مساله دار هنری و ورزشی و اصلاح طلب نیز قبل از مشخص شدن علت حادثه ، بلافاصله موضع گیری کرده و هیزم بر این آتش فتنه شدند و نهایتا تعدادی جوان و نوجوان از بیش از یک سال قبل آموزش دیده بودند وارد عمل شده و صحنه های اشوب و آتش و خسارت را رقم زده و در این عرصه ، تعدادی دانشجو در برخی دانشگاهها ، اشوب به پا کردند و تعدادی دانش آموز دختر نوجوان نیز ، به همراه تعدادی از زنان حجاب از سر برداشتند . در این مدت قریب ۴۱ نفر از نیروهای انتظامی و بسیجی دریادل را به خون کشیده شدند و اوج آن نیز با حمله مسلحانه وحشیانه در حرم مطهر شاهچراغ شیراز در عصر ۴ آبان ۱۴۰۱ ، ۳۱۳ نفر زائر به شهادت رسیده و بیش از ۲۰ نفر زخمی شدند.
گرچه با سعه صدر نظام ، آشوبها به دراز کشید ولی بحمدالله بساط آن جمع شده و این فراخوان های پراکنده برای زنده نشان دادن همانند دست وپا زدن محتضر می باشد . لذا براساس برنامه و هزینه های دشمنان خارجی ، ادامه دادن آن با روشهای مختلف محتمل می باشد :
خبر سازی از حوادث طبیعی و انتساب آن به جمهوری اسلامی
خبر سازی از فیلم های گذشته و صحنه پردازی ان برای شرای فعلی
ادامه ترور کور در اماکن عمومی بخصوص مراکز عبادی همانند شاهجراغ
ترور برخی شخصیتهای انقلابی شیعه و سنی و حتی افراد مساله دار و انتساب ان به جمهوری اسلامی
ترور برخی نیروهای عادی نهادهای انقلابی برای تلفات گیری و تشجیع اشرار به ادامه خشونت
ترور زالوهای انقلاب مثل سران فتنه ۷۸ و ۸۸ برای فاکتور نویسی به نام نیروهای امنیتی و علیه انقلابیون برای بدنام کردن نظام
ترور برخی افراد بی بصیرت اهل سنت که زمینه ساز دو نوبت اتش سوزی و اغتشاش در زاهدان شدند ،برای ایجاد درگیری عزیزان اهل سنت با شیعیان، باالقا
و اغتشاشات معدود در برخی نقاط مهم شهر، برای زنده القا کردن فتنه
تلاش گسترده خبر سازیهای رسانههای غربی و عبری و وهابی به خصوص العربیه و تکرار آن برای القا واقعی بودن
و …..
سخن پایانی
با عنایت به شرایط حساس کشور ، هوشیاری عمومی و رصد دقیق تر نهادهای امنیتی و اقدام فوری نیروهای انتظامی و بسیج را می طلبد .
و همچنین همه آحاد مردم بایستی براساس جهاد تبیین ، نسبت به بیان حقایق و روشنگری افکار عمومی در میان شبهات پراکنده شده ، تلاش و کوشش نمایند .