«جهاد تبیین» جهادِ عظیمِ این روزگار
«جهاد تبیین» جهادِ عظیمِ این روزگار

در این نوشتار مبانی جهاد تبیین تشریح شده است .
*
دکتر سید جواد هاشمی فشارکی

«جهاد تبیین» جهادِ عظیمِ این روزگار

اکثریت ملت دغدغه آرمان های انقلاب و مدیریت انقلابی، بخشی از مردم دغدغه مشکلات، غرب گدایان دغدغه کسب قدرت به هر قیمت، آشوب گران قصد براندازی و دشمنان قصد تجزیه ایران قوی را دارند!…

فاش نیوز- غرب و شرق در تلاش بودند که انقلاب اسلامی پیروز نشود؛ ولی تقدیر الهی برتحقق آن بود، و در طول ۴۴ سال نیز همه همه گونه تهدید و تحریم و فشار را وارد کردند، موفق نشدند، با لشکر تحریف و انحراف بدنبال استحاله ملت و سیطره یاس و نامیدی برمردم و بخصوص جوانان می باشد، جهادتبیینی که سال ۱۴۰۰ در این شرایط حساس اعلام کردند، کشور و ملت را در برابر تهدیدات مهلک مصون می کند و موتور پیشران کشور در برابر امواج دشمنان می‌باشد.

 امام المسلمین فرمان فریضه جهاد تبیین؛ که بر همه فرض عینی و فوری است؛ را در سال گذشته اعلام نموده اند. لذا ما بایستی جهاد تبیین ایجابی داشته باشیم. یعنی به بیان کارهای درست و ارزشمند انقلاب و نظام بپردازیم. به این مفهوم که دستاوردهای عظیم انقلاب در حوزه‌های مختلف را بیان کنیم. با هدف ایجاد روحیه و امید به اینده در برابر هدف دشمنان که بدنبال سلب روحیه و امید و می‌باشند.

 دومین روش جهاد تبیین پدافندی و واکنشی با هدف خنثی سازی تحریف دشمنان داشته باشیم. دشمن هماکنون دنبال تطهیر رژیم پهلوی ، لزوم زانو زدن در برابر امریکا ؛ تحریف جنگ تحمیلی، تحریف امام خمینی و تخریب دولت انقلابی؛ و جنگ شناختی و تاثیر بر باورها در دستور کار دشمنان انقلاب قرار دارد .

 سوم روش جهاد تبیین پیش دستانه با هدف پیشگیری قبل انتشار ویروس دشمن باشیم. فضا سازی عمومی اقداماتی پیش از شروع تخریب دشمنان و قبل ازفعال شدن دشمن داشته باشیم و صحنه جامعه را اشباه و اقناع سازیم، پیش از مجال یافتن توپخانه دشمن می باشد. مثلا اگر قرار است، مبارزه با مفاسد اجتماعی یا اصلاحات اقتصادی؛ یا مبارزه با سبک زندگی غربی صورت گیرد، پیش از ان، فواید ان تشریح شده و ابهامات رفع شده و زمینه شبهه پراکنی فراهم نشود. همچنین مساله سازی در انتخابات سال آتی در دستور کار دشمنان است؛ که بایستی از هم اکنون تدابیری را فراهم کرد.

  بعد از بی‌ثمر شدن تهدیدات سخت و نرم دشمنان خارجی، اتفاقات خطرناک در بدنه دولت قبل (دولت دوازدهم ) رخ داد. از مدیریت توقف پیشرفت کشور مثل توقف ساخت مسکن، همچنین ترک فعل‌های دولت از وظایفش مانند استنکاف از اجرای قانون توسعه نفت و گاز، عدم توسعه برق و خدمات، عدم اجرای اینترنت ملی و شبکه‌های مجازی، استنکاف از ابلاغ و یا اجرای مصوبات قبلی، عدم اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و نیز سو عملکرد مدیران عالی دولتی شامل تخریب زیرساخت‌های اقتصاد ارز و تخلیه خزانه از سکه، ازکار انداختن کارت سوخت و بهراه آوردن قاچاق سوخت و آرد، بازی با سهام عدالت مردم و کاهش ارزش آن، کمبود مواد غذایی و دارو، چاپ میانگین روزانه ۲ هزار میلیارد تومان پول بی‌پشتوانه، فروش اوراق بدهی دولت یعنی بدهکارکردن دولت بدون پشتوانه مالی، عدم اهتمام جدی به واکسن که سبب افزایش فوتی ها به روزانه ۷۰۰ نفر رسید و تخلفات خطرناک مانند اجرای سند ۲۰۳۰، وعده برجام های موشکی و کاهش قدرت منطقه‌ای ایران و در نهایت عصبی کردن مردم با اقداماتی مانند گسیل سرمایه های مردمی به بورس و زمین خوردن آن، تورم چند برابری، بی‌توجهی و دوری از مردم  و خوی اشرافیگری و اعلیحضرتی، لطمه به جایگاه ریاست جمهوری بخصوص خنده در جمعه آشوبهای گرانی بنزینی و ناامید سازی مردم بود.

 دولت قبل که دستاوردی جز توافق نامه برجام پرخسارت نداشت وآن نیز با لگدپرانی امریکاییها بی ثمر شده بود، دنبال بهانه تراشی داخلی بودند تا با فعال شدن گسل‌های اجتماعی و افزایش تصاعدی شکاف‌های طبقاتی، بحران شکست اقتصادی، و نیز بحران اجتماعی، سبب پذیرش شرایط دشمن برای با هرمحتوای مذاکراتی با امریکایی‌ها بودند. که عمر آن دولت به اتمام رسید و آوار بحران فاجعه آمیز آن به دولت بعد منتقل شد.

 بعد از روی کار امدن دولت سیزدهم  که با مشکلات آوار شده، احتمال ورشکستگی دولت جدید وجود داشت، دولت با تلاش و تحرک، گشایش‌های اقتصادی خوبی را نخست در آوار برداری تخریب‌ها و سپس با توافقات بلندمدت با روسیه و چین و شانگهای و…. برداشت، بنحویی که دیوار تحریم‌ها درحال فروریختن و بلااثر شده و بعبارتی کشور بی‌نیاز به توافقی مانند برجام یکطرفه به نفع غربی‌هاست، لذا دشمن از موفق شدن دولت انقلابی به وحشت افتاده و طرح به روز شده فتنه‌های ۸۸ و ۹۶ و ۹۸ را زودتر از موعد اجرایی کرد. بحران خطرناکی که بحمدالله از کشور دفع شد.

 دوره‌های «آموزش مربیّان براندازی» توسط سرویس‌های اطلاعاتی بلوک غرب و تل‌آویو در برخی کشورها در طول قریب یک سال گذشته، ایجاد شبکه‌های تیمی و آموزش برخی نوجوانان با سرمایه گذاری دشمن در آشوب روی سرمایه‌های انسانی پرمشکل قرارگرفته و با رمزعملیاتی دستگیری مهسا امینی، دختر ۲۲ ساله سقزی در۲۲ شهریور ۱۴۰۱ وهمچنین شایعه بیماری رهبر انقلاب که از کمی قبل دامن زده بودند، خبر سازی‌ها شروع شد و با مرگ وی به علت بیماری زمینه‌ای در۲۵ شهریور پوشش گسترده رسانه‌ای در سطح بین‌المللی و مقام‌های رسمی روبه‌رو شد. سپس موجی کم‌سابقه از واکنش‌ها در شبکه‌های اجتماعی به اشکال مختلف منتشر شد؛ از خشم و انتقادهای شدید علیه حکومت «جمهوری اسلامی» گرفته تا بنیان‌های اعتقاد اسلامی و نهادهای مسول با هدف  فشار برای عقب نشینی نظام از آرمان‌های مقدس خویش و نهایتا تغییر رژیم دنبال شده است. در مجموع می توان گفت اکثریت ملت دغدغه آرمانهای انقلاب و مدیریت انقلابی و ضرورت رفع مشکلات، بخشی از مردم دغدغه صرفا مشکلات، غربگدایان  دغدغه کسب قدرت به هر قیمت، آشوب گران قصد براندازی و دشمنان قصد تجزیه ایران قوی را دارند !

 دشمن در سال ۱۳۸۸ بدنبال بدل سازی انقلاب اسلامی(انتی تز انقلاب ) از قم بودند. اینکه بدنبال ادبیات سازی انقلاب سازی هستند، در حالیکه هدف انقلاب اسلامی و فتنه گران، شعار، راهبرد و روش وجمعیت حامی بسیار متفاوت و غیر قابل مقایسه می باشد. کشته سازی های آنان عمدتا از افراد مشکل دار بوده، ولی شهدای این سو افراد خوش نام و خیر می‌باشد. روش اغتشاشگران داخلی خشونت و ناامنی و داعشی صفت بود، در حالیکه در دوران انقلاب اسلامی ۵۷ روش بسیار انسانی و محبوب بود.  بجز برخی جوانان معترض، سرتیم ها و اغتشاش گران در میدان افراد سو سابقه دار بوده و از هر ابزاری استفاده می‌کنند و پشتیبانان این جریان آمریکایی‌ها و اسراییل و عربستان می‌باشد. ولی انقلاب اسلامی بدون وابستگی به هر قدرت خارجی ومتکی نیروی ایمان بوده است. روش آشوبگران، عصاره تجارب و امتداد جنایات ساواک، منافقین دهه شصت، صدام، صهیونیست‌ها و داعش هست و نشان از خوی وخشی و اموزش غربی‌ها دارد. انقلاب اسلامی ۵۷ بسیار ممتازو بی‌بدیل بوده و بدل سازی دشمن به ثمر نخواهد نشست.

“فرماندهان آشوب” با اظهار نظرات مغرضانه، حکم فرمان آتش حمله داشته و در خفا نیز در حال پشتیبانی سیاسی با هدف تدوام بخشی هستند. صحنه گردانی اغتشاش از پشت میز به نفع مطامع خود مدیریت می‌کنند. قلم بدستانی در حال ذهنیت سازی و جابجا کردن ظالم و مظلوم هستند. راهبردشان کش دادن و حیات رو به احتضارشان به هر قیمت و خسته کردن نیروهای حافظ امنیت و مردم می باشد. نهایتا به دنبال مهندسی افکار عمومی برای ضد مردمی جلوه دادن دولت انقلابی و نا توان بودن و ناراضی کردن و اقبال عمومی به غربگرایان است .فتنه خشوب بزودی بساطش جمع می‌شود، ولی آوار اجتماعی آن در اذهان باقی خواهد ماند، در چنین شرایطی «جهاد تبیین» جهادِ عظیمِ این روزگار، تکلیف عمومی مومنان انقلابی است و وظیفه ما جهاد تبیین و سرباز این جهاد عظیم بودن در روشنگری و آگاه سازی و دفع آثار مخرب آن می‌باشد.

بارالها ما را از سربازان جهادِ عظیمِ این روزگار که «جهاد تبیین» است، قرار ده !