۱ دی ۱۳۹۹ گزارش تصویری از تقدیم کتاب هِمّت پنج، به گوشم… (روایتِ زندگی شهید مدافعحرم اصغر فلاحپیشه) به خانواده محترم شهید مدافع حرم جاویدالاثر اصغر فلاحپیشه . . . همزمان با فرا رسیدن میلاد حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها، جمعی از مسئولین نشر ۲۷ بعثت، به همراه نویسنده کتاب سرکار خانم سمیرا خطیبزاده و همچنین […]
۱ دی ۱۳۹۹
گزارش تصویری از تقدیم کتاب هِمّت پنج، به گوشم… (روایتِ زندگی شهید مدافعحرم اصغر فلاحپیشه)
به خانواده محترم شهید مدافع حرم جاویدالاثر اصغر فلاحپیشه . . .
همزمان با فرا رسیدن میلاد حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها،
جمعی از مسئولین نشر ۲۷ بعثت، به همراه نویسنده کتاب سرکار خانم سمیرا خطیبزاده
و همچنین همرزمان شهید جاویدالاثر اصغر فلاحپیشه،
با حضور در منزل شهید با خانواده محترمشان دیدار کردند
و با اهداء کتاب هِمّت پنج، به گوشم… یاد و نام آن شهید والامقام را گرامی داشتند.
تاریخ تولد :۱۳۴۵/۱۱/۱۳
محل تولد : تهران
تاریخ شهادت :۱۳۹۴/۱۱/۲۲
محل شهادت :ریف جنوب حلب روستای هوبر
رشته: امور فرهنگی
مقطع : کاردانی
سمیرا خطیب زاده در گفتوگو با خبرگزاری میزان پیرامون مضمون کتاب جدید خود با موضوع زندگی شهید اصغر فلاح پیشه گفت: کتاب جدیدم با موضوع زندگی شهید اصغر فلاح پیشه یکی از شهدای مدافع حرم است که در هنگام عملیات در سوریه به شهادت رسید، وی پیش از این در هشت سال دفاع مقدس حضوری پر رنگ داشت که پس از آن دوران به درجه جانبازی رسیده بود، کتاب زندگی این شهید بزرگوار در حال حاضر مراحل نگارش خود را میگذراند و به زودی وارد بازار نشر میشود
وی در همین راستا ادامه داد: وجه تمایز شهید اصغر فلاح پیشه را با سایر شهد باید در حضور هشت ساله این شهید بزرگوار در دوران دفاع مقدس و پس از آن نیز در بین مدافعان حرم دانست، وی با وجود اینکه در هشت سال دفاع مقدس به درجه جانبازی رسیده بود با این حال دائما در تلاش و تکاپو برای ارائه خدمات به مردم و دفاع از وطن بود.
خطیب زاده پیرامون داستان زندگی شهید اصغر فلاح پیشه ابراز کرد: شهید اصغر فلاح پیشه پس از پایان هشت سال دفاع مقدس همچنان کارش را در سپاه پاسداران ادامه داد و در نهایت در همین ارگان بازنشسته شد سپس در عتبات عالیات و در کشور عراق به ارائه خدمات برای زائران «امام حسین (ع)» پرداخت او مسئول خدماتی بود که هتلها و آشپزخانهها به زائران میدادند لذا دائما در حال تکاپو برای فراهم کردن بهترین خدمات بود ، با حضور او در این سمت تمام زائران به بهتر شدن خدمات اقرار میکردند.
وی پیرامون علل و چرایی حرکت شهید اصغر فلاح پیشه به سوریه بیان کرد: جرقه حرکت شهید اصغر فلاح پیشه به سوی سوریه و پیوستن وی به مدافعان حرم پس از شروع جنگ داعش در سوریه شکل گرفت و این شهید بزرگوار را علاقمند به دفاع از مرزهای اسلامی کرد لذا زمانی که برای دیدار با دوستان و همرزمان سابقش به سوریه رفته بود نام خود را در لیست افراد اعزامی به سوریه قرار داد و به گردان مدافعان حرم پیوست.
خطیب زاده در مورد فصل مهمی از کتاب خود که به شهادت اصغر فلاح پیشه پرداخته است ابراز کرد: شهید مدافع اصغر فلاح پیشه در حوزه مخابرات بسیار توانمند بود او حتی در زمان هشت سال دفاع مقدس نیز در حوزه مخابرات فعالیت کرده بود و در این زمینه اطلاعات ارزشمندی داشت، از طرفی در سوریه نیروی مسلط در حوزه مخابرات کم بود بنابراین درخواست این شهید عزیز برای اعزام به سوریه پذیرفته شد و در آنجا طی عملیاتی به شهادت رسید، پیکر شهید اصغر فلاح پیشه به علت عقب نشینی نیروها در آنجا باقی ماند و پس از مدتی کوتاه داعش تصاویری را در فضای مجازی منتشر کرد که نشان میداد سر این شهید بزرگوار را از بدن جدا کرده است.
وی پیرامون اخلاق شهید اصغر فلاح پیشه اظهار کرد: شهید مدافع حرم اصغر فلاح پیشه اخلاقی نمونه داشت رفتار او با خانواده بسیار خوب بود تا جایی که فرزندان شهید او را به عنوان دوست اول و آخر خود میدانستند، همسرش با وجود اینکه شاهد حضور وی به صورت مستمر در هشت سال دفاع مقدس و پس از آن در عتبات عالیات بود و بیشتر اوقات در منزل خود حضور نداشت همواره علاقمند به وی بود و به دوری دراز مدت از وی گویا عادت نداشت به همین خاطر اکنون پس از شهادت وی نگران و دلتنگ اوست.
این نویسنده کتاب در همین راستا ابراز کرد: اخلاق پسندیده و ارزشمند شهید اصغر فلاح پیشه در خانه باعث شده بود همه را دلبسته خود کند. اخلاق این شهید بزرگوار با دوستان و خارج از خانه نیز جالب و جذاب بود او شوخ طبعی خاصی داشت و با مهربانی باعث میشد همه جذب او شوند، تا حدی که دایره دوستان او بسیار زیاد بود، با این حال شیوه تربیت فرزندان یکی از ارزشمندترین کارهایی بود که این شهید بزرگوار به خوبی آن را انجام داده بود، شهید اصغر فلاح پیشه کوله باری از تجربیات هشت سال دفاع مقدس را با خود به همراه داشت و در مبارزه با داعش توانست آن را به اثبات برساند.
وی در مورد کتابی که پیرامون شهید اصغر فلاح پیشه نوشته است بیان کرد: شیوه نگارش کتاب شهید اصغر فلاح پیشه داستانی و دارای ۲۰ فصل است، فصلهای زوج این کتاب از زبان سوم شخص و فصلهای فرد کتاب از زبان همسر شهید نوشته شده که در نوع خود شیوهای متفاوت از نگارش است.
خطیب زاده پیرامون اهمیت نگارش آثار با موضوع زندگی شهدا خاطرنشان کرد: نسل جدید هیچ شناختی از جنگ، باورها و اعتقادات آنها ندارد، نگارش این نوع کتابها علاوه بر بیان حقایق بخشی از تاریخ کشور ، روحیه رزمندگان و برخی از فرماندهان بزرگ آن روزگار را بیان میکند در عین حال نشان میدهد افرادی که در هشت سال دفاع مقدس بنا به اعتقادات خود پیش رفتند.