مراسم گرامیداشت چهل و یکمین سالروز شکست حصر آبادان و اولین یادواره سردار سرخیلی از سرداران حماسه ساز عملیات ثامنالائمه (ع) با حضور جمعی از رزمندگان و ایثارگران و خانواده معظم شهدا در تهران برگزار شد.
مراسم گرامیداشت چهل و یکمین سالروز شکست حصر آبادان و اولین یادواره سردار «عباس سرخیلی» از سرداران حماسهساز عملیات ثامنالائمه (ع) با حضور جمعی از رزمندگان و ایثارگران و خانواده معظم شهدا و سایر اقشار مختلف مردمی در تهران برگزار شد.
در این آیین که با برنامههای متنوع و گوناگون از جمله بیان خاطرات فرماندهان، دکلمه، شعر، سرود، پخش فیلم و نماهنگ و در ادامه با سخنرانی سردار «علی فدوی» جانشین فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همراه بود، بخشی از ابعاد گوناگون حماسه بزرگ شکست حصر آبادان تشریح و از نقش ویژه و تعیین کننده فرماندهان و رزمندگان و مدافعان شهر از جمله سردار بسیجی جانباز «عباس سرخیلی» تجلیل شد.
در این مراسم که به میزبانی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و هیئت ثامنالائمه (ع) برگزار شد، از یک عمر مجاهدت مومنانه و بیوقفه سردار عباس سرخیلی به عنوان یکی از اولین پایه گذاران زرهی و توپخانه سپاه در جنوب و از نقش آفرینان موثر و پیشکسوت دفاع مقدس در سطوح گوناگون فرماندهی و مدیریت و کسی که به عنوان فرمانده بسیجی یگانهای رزم سپاه در سطح شورای فرماندهی مفتخر به دریافت مدال فتح شد، تجلیل و یاد و خاطره آن عزیز و رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس گرامی داشته شد.
دریادار پاسدار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه در این مراسم طی سخنانی، جایگاه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و نقش قواعد و سنتهای الهی در موفقیتهای به دست آمده را تشریح کرد و در ادامه به ویژگیهای اخلاقی مدیریتی و فرماندهی سردار بسیجی جانباز حاج عباس سرخیلی اشاره کرد.
همچنین، در این مراسم پیام سرتیپ پاسدار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه درباره نقش ارزشمند سردار حاج عباس سرخیلی در تشکیل واحدهای زرهی و توپخانه سپاه و ایفای نقش شایسته در مسئولیتهای گوناگون فرماندهی و مدیریت در سطوح مختلف سپاه قرائت شد.
مدیحهسرایی و آیین سنتی سنج و دمام زنی و پخش نماهنگ بازخوانی مجاهدت حماسه سازان هشت سال دفاع مقدس و اهدای لوح یادبود و سپاس به فرزندان سردار سرخیلی پایانبخش این مراسم بود.
سردار حاج عباس سرخیلی از فرماندهان و یادگاران ارزشمند هشت سال دفاع مقدس بود که عمر خود را در راه جهاد و خدمت به مردم و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی سپری کرد و در اثر اصابت ترکش و عوامل شیمیایی، به افتخار جانبازی نایل آمد و سرانجام، متاثر از همین عوارض، بیمار شد و سال ۱۴۰۰ به جمع یاران شهیدش پیوست.
انتهای پیام