امروز، جوان تبریزی ما که اوضاع منطقه را می بیند، میشناسد، دشمنان را، دوستان را تشخیص میدهد، در مقابل عربدههای یک نفر از آن طرف و زوزههای یک نفر از این طرف هیچ احساس ترسی نمیکند، احساس انفعالی نمیکند، احساس قدرت میکند. مثل کوه میایستد.
یاد کنم از امام جمعه شهید و فقیدمان، مرحوم آقای آلهاشم که سال گذشته در همین جلسه در اینجا بیانات متین، با بیان فصیح و پُرمغز بیان کردند. همچنین یاد کنم از استاندار جوان و انقلابی و محبوب آذربایجان
آذربایجان و تبریز در واقع سدّ مستحکم ایران در دورههای مختلف در قبال تعرّض و تجاوز بیگانگان بوده است.
امروز، جوان تبریزی ما که اوضاع منطقه را می بیند، میشناسد، دشمنان را، دوستان را تشخیص میدهد، در مقابل عربدههای یک نفر از آن طرف و زوزههای یک نفر از این طرف هیچ احساس ترسی نمیکند، احساس انفعالی نمیکند، احساس قدرت میکند. مثل کوه میایستد.
مأموران تزاری اصرار می کردند به ستّارخان که بالای خانهات پرچم سفید بزن تا از تعرّض نیروهای روس محفوظ بمانی؛ ستّارخان گفت: من زیر بیرق اباالفضلالعبّاسم؛ من زیر بیرق هیچ کس دیگر نمیروم.
تبریز گوهرهای درخشانی از قبیل علّامه طباطبائی، علّامه امینی، شخصیّت برجسته ادبی و هنری از قبیل استاد محمّدحسین شهریار را تحویل جامعه ایران داد و نام و عنوان و اعتبار ایران را بالا برد.
از خصوصیّات ممتاز آذربایجان:
۱- ایمان اسلامی و غیرت دینی مردم؛
۲- پیشتازی در مسائل مختلف؛
۳- الگوسازی؛
ثقةالاسلام تبریزی – شیخ محمّد خیابانی – ستّارخان – باقرخان – شهیدان باکری و …
امروز از لحاظ تهدیدِ سختافزاریِ دشمن نگرانی و مشکل نداریم.
ایران اسلامی از لحاظ تواناییهای مقابله با تهدیدهای سخت، در یک سطح عالی قرار دارد.
امّا یک تهدید مهمّ دیگری وجود دارد که باید برای آن آماده شد و آن، تهدید نرمافزاری است.
تهدید نرمافزاری:
یعنی دستکاری کردن افکار عمومی مردم، ایجاد اختلاف و تردید در محکمات انقلاب اسلامی؛ ایجاد تردید در پایداری در مقابل دشمن؛ این کار را دارند میکنند.
حرف من این است که نگذارید این حیله دشمن که همچنان ادامه دارد، در آینده هم اثر کند.
مردم مشکلاتی دارند، توقّعاتی دارند، توقّعات بهحقّی دارند ــ امّا اینها مانع نمی شود از اینکه از انقلابشان دفاع کنند.
صاحبان دستگاههای تبلیغاتی، صاحبان بیان، صاحبان قلم، اصحاب هنر، اصحاب دانش، آن کسانی که در دستگاههای رسمی آموزش و رسانه و هنر و مانند اینها مسئولیّت دارند، آحاد جوانان ما که با فضای مجازی ارتباط دارند، اینها بایستی تلاششان را متوجّه به این بکنند که ببینند دشمن بر روی چه نقطهای تکیه می کند و انگشت می گذارد، از چه راهی میخواهد در ذهن مردم و در افکار عمومی مردم نفوذ کند، آن راه را ببندند؛ تولید محتوا کنند؛ صاحبان اندیشه تولید فکر و اندیشه کنند و با این کار خودشان در مقابل دشمن بِایستند؛ امروز این کار از دفاع سختافزاری مهمتر است.
این سخن خطاب به همهی جوانان کشور است:
امروز مسئولیّت شما حفظ این روحیه، تقویت این حرکت و پیشرفت در راه رسیدن به اهدافی است که انقلاب معیّن کرده. ما به جوانها امیدوار هستیم.
- نویسنده : شفیق فکه، شبکه ایثار
- منبع خبر : ایثارپرس