ختاری درخصوص برگزاری سومین جشنواره ملی کودک و نوجوان ایثار، گفت: ظرفیت هنر نمایش بهواسطه ارتباط مستقیم با مخاطب از ضریب نفوذ بالایی برخوردار است. همین که با هنر نمایش بخواهیم فرهنگ ایثار و شهادت را که از مضامین بالای انسانی و به نوعی اوج ایثار است، نشان دهیم خیلی اثرگذار است.
«فرهاد مختاری» مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در رابطه با برگزاری سومین جشنواره ملی کودک و نوجوان ایثار اظهار داشت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان، کانون پرورش فکری کودک و نوجوان، صدا و سیما و بنیاد شهید و امور ایثارگران برای برپایی این دوره جشنواره همافزایی کردند و این ویژگی مثبت این دوره جشنواره است.
مختاری خاطرنشان کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تریلرهایی مجهز به سن گردان و صحنههای تئاتر را راهی استان گیلان کرد و این امکان فراهم شد که اجراهای تئاتر را به مناطق روستایی و محروم استان ببریم. ظرفیت هنر نمایش بهواسطه ارتباط مستقیم با مخاطب از ضریب نفوذ بالایی برخوردار است. همین که با هنر نمایش بخواهیم فرهنگ ایثار و شهادت را که از مضامین بالای انسانی و به نوعی اوج ایثار است، نشان دهیم خیلی اثرگذار است.
مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: بیش از ۱۶ گروه نمایشی از استانهای مختلف میهمان این جشنواره در استان گیلان شدهاند و استقبال از این نمایشها بسیار قابل اعتنا بوده است، در زمان فراخوان دادن چنین انتظاری نداشتیم، اما الان مشاهده کردیم که سطح کارها بسیار ارزشمند است و از این اتفاق خوشحال هستیم.
وی درباره سیاستهای معاونت هنری امور ایثارگران بنیاد گفت: برگزاری جشنوارهها بهمنظور برقراری عدالت فرهنگی خارج از پایتخت از سیاستهای بنیاد است. بهدنبال این هستیم که جشنوارهها را از پایتخت خارج کنیم و به استانهای دیگر ببریم، الان هم این پیشنهاد مطرح شده است، اما نیاز به یک تفاهمنامه و ایجاد صندوق مشترک حمایت از تولید دارد.
مختاری افزود: ما همیشه ملزم به این امر هستیم که آثار نمایشی را با موضوع ایثار، جهاد و شهادت همهساله داشته باشیم. اگر یک صندوق مشترک هم در استانها شکل بگیرد، میتوانیم از اثار هنرمندان متعهد و انقلابی با گفتمان فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کنیم و جشنواره را تا زمانی که مورد حمایت قرار میگیرد در همین استان گیلان ثابت نگه داریم.
مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: امروز ما نیاز به یک همافزایی بین دستگاههای فرهنگی داریم و این آمادگی را هم داریم که با تمام دستگاههای فرهنگی، هنری از موسیقی گرفته تا تئاتر و تجسمی مشارکت برای تولید آثار و خلق اثر با موضوع فرهنگ ایثار و شهادت داشته باشیم.
مختاری عنوان کرد: سال گذشته فیلم سینمایی «اتاقک گلی» در جشنواره فیلم فجر درخشید و چند سیمرغ بلورین دریافت کرد، همچنین سریال بچه زرنگ که از شبکه دو سیما تولید شد و به سبک و سیره شهدا و زیست شهدای مدافع حرم پرداخت. امروز با توجه به جنگ نرم و فرهنگی که شاهدش هستیم بیشتر نیاز به این همافزایی و مشارکت دستگاهها داریم.
مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: یکی از مهمترین مواردی که برای برپایی هر جشنوارهای دغدغه است، اینکه پس از جشنواره هنرمندان و آثارشان رها و فراموش نشوند، در جشنواره قبلی تئاتر ایثار استان یزد هنرمندانی که آثارشان به مسابقه رسید، بیست اجرا در استان خودشان پس از جشنواره گرفتند برای این جشنواره هم چنین برنامههایی داریم که جزئیات آن را در آینده اعلام خواهیم کرد.
انتهای پیام/