در این نوشتار چکیده اطلاعات شهید عزیز فشارکی واقع در گلزار شهدای چهاردانگه تهران مستخرجه از کتاب ” گنجینه معارف شهدای فشارکی ( آخرین سفارشها و نواهای آسمانیان ) ” ارایه گردیده است .
*
دکتر سید جواد هاشمی فشارکی
من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه
و منهم من ینتظر ومابدلوا تبدیلا
(سوره احزاب آیه ۲۳)
امروز، به فضل همین شهادتها و به برکت خون شهدا، ملت ما، ملت سربلند و آبرومندی است و ملتها آبرو و عزت را این گونه باید پیدا کنند. امام خمینی(ره)
روز به روز باید نکته یابی و نکته سنجی زندگی شهدا در جامعه ما رواج پیدا کند.
امام خامنهای
شهدا با مجاهده، فداکاری وایثارجان خود، ازطریق خون اهدایی شان، خود را در جامعه جاوید کرده و برجامعه تاثیرات معنوی میگذارند و محیط را برای دیگران مساعد میکنند. و بدین جهت هیچکس حقی به اندازه شهدا بربشریت ندارند .
ای خوشا با فرق خونین در لقاء یار رفتن سرجدا پیکر جدا در محفل دلدار رفتن
شعر درج شده در وصیت نامه شهید مرتضی غلامی فشارکی وشهید امیرحسین آقاجانی فشارکی )
ملتی که کمتر از دوسال از نظام وابسته و ظالم ستم شاهی رهاشده بودودرحال شکل گیری نظام مردم سالاری دینی بود؛ به یکباره با هجوم همه جانبه ارتش بعث عراق به نیابت از غرب وشرق و تمامی دشمنان انسانیت و اسلام واقع میشود.و مردمی ترین و مقدس ترین دفاع جبهه حق علیه باطل در سرتاسرکشور شکل میگیرد و در این راه عزیزترین افراد خون پاکشان را اهدا وکشور وانقلاب را بیمه و تضمین بخشیدند . اصفهان نقش بی بدیلی بخود میگیرد و دراین میان اقوام فشارکی نقش برجسته وممتازی داشتند.
- اقوام فشارکیها ، شامل تمامی اقوام نسبی و سببی وصلتهای درجه یک صورت گرفته را شامل میشود، که از میان جامعه فشارکیها ، تعداد ۶۹ نفر تاکنون به شهادت رسیده اند و تقدیم اسلام وانقلاب شده اند.
- شهدای والامقام فشارکی ، به ترتیب الفبا دارای این نام خانوادگیها میباشند : اثنیعشری – احمدی فشارکی – اشجع – آقاجانی فشارکی – باب الخانی – بورانی – جعفری فشارکی – حاج شریفی – حسینی فشارکی – خوشبخت – سلمانی فشارکی – سوریان – شمس – عظیمی اصفهانی – علیمرادی – غلامی فشارکی – محمدی فشارکی -مطلبی فشارکی- هاشمی فشارکی
- از این تعداد دو نفر خانم که مسنترین و خردسالترین شهید هستند مادر بزرگ (شهیده فاطمه مطلبی فشارکی) و نوه ( طیبه مطلبی فشارکی) بودهاند که بر اثر بمباران هوایی دشمن به شهادت رسیده و مابقی جزء رزمندگان بودهاند.
- همچنین یک شهید عزیز( حمیدرضا باب الخانی ) نیز از مدافعان حرم می باشد که در سوریه به شهادت رسید .
- کتاب “گنجینه معارف شهدای فشارکی(آخرین سفارشها و نواهای آسمانیان)”بهعنوان نــدای آسمــانیــان شهدای فشارکی و پیک پیامهای فشارکی وآخرین سفارشهای آسمانیان فشارکی به ما جاماندگان و نیز نسلهای بعدی آنان، نزدیکان و علاقمندان، جهت بهرهمندی بهتر و بیشتر گروههای مختلف سنی و شغلی تقدیم میگردد.
به منظور بهره برداری بیشتر، این اثر در چهار فصل زیر تدوین و ارایه شده است:
- فصل اول: اختصاص به شهدا در آینه آمار دارد وخلاصه وضعیت شهدای فشارکی بوده و اطلاعاتی از معارف شهدای فشارکی ارایه شده است.
- فصل دوم: وصیتنامه موضوعی شهدا، با رویکردی کاملاً ابداعی و جدید، جهت سهولت بهرهبرداری از وصایای شهدا تدوین گردیده است
- فصل سوم[۱]: تحت عنوان سیمای شهید بوده، که در این فصل خلاصهای از زندگینامه شهدای فشارکی به همراه تصاویر شهدا ارایه شده است.
- در فصل چهارم، متن وصیتنامه شهدای فشارکی به قلم خود شهدا ارایه گردیده است.
- در پیوست نیز برخی موارد مرتبط ارایه شده است.
چکیده اطلاعات شهید عزیز فشارکی واقع در گلزار شهدای چهاردانگه تهران مستخرجه از کتاب “گنجینه معارف شهدای فشارکی(آخرین سفارشها و نواهای آسمانیان)” درج گردیده است .
شهرستان چهاردانگه ۴۳ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده ، که نیمی از آنان در بهشت زهرا و تعدادی در گلستان شهدای یافت اباد و مابقی در گلزار شهدای چهاردانگه ارمیده اند و شهید محمد حسین غلامی فشارکی نیز در این گلستان شهدا جاودانه شده است .
شهید محمد حسین غلامی فشارکی ، فرزند محمد رضا – تاریخ تولد: ۵/۱۱/۱۳۴۵ تاریخ شهادت: ۲۰/۱۱/۱۳۶۵
وی بيست و پنجم دي ۱۳۴۵، در شهرستان ري دیده به جهان گشود. پدرش محمدرضا، شاغل در شركت بود و مادرش صغرا نام داشت. درس را نیمه رها کرده و به بسيج ملحق شده و فعاليت ميكرد. به عنوان پاسدار وظيفه در گردان ۱۵ قائم (عج) گروه ۶۳ تویخانه خاتم الانبیا (ص) مشغول شده و در جبهه حضور يافت. پنج روز قبل از اینکه بیست سالگی اش کامل شود ، در بيستم دي ۱۳۶۵، در منطقه شلمچه بر اثر اصابت تركش و سوختگي به شهادت رسيد. پيكر وي در گلستان شهدای امامزاده عباس شهر چهاردانگه به خاك سپرده شد و محل زیارت عشاق گردید .
آلبوم اختصاصی تصاویر شهید محمد حسین غلامی فشارکی – اینجا
قاب عشق ، تابلوی شهدای چهاردانگه – اینجا
استان تهران شهرستان چهاردانگه گلزار شهدای یافت آباد چهاردانگه – امامزاده عباس
زیارت نامه شهدا
اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ،
اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ،
اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ
عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم
یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم
یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ،
اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبیمُحَمَّدٍ الحَسَنِ
بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم
یا اَنصارَ اَبیعَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی
طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ،
وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ، فَیا لَیتَنی کُنتُ
مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم .